Levi Strauss & Co. merkt dat meer consumenten kiezen voor loszittende Denim boven skinny jeans.  Levi’s CEO Chip Bergh vertelde …

Covid19 houdt de wereld in zijn greep. Ondanks de beschikbaarheid van vaccins is het gevaar is nog lang niet geweken. Welke aanpak is de beste.De meningen zijn sterk verdeeld. Wat zeggen wetenschappers?

Collageen is verantwoordelijk voor de structuur, elasticiteit, textuur, sterkte en veerkracht van uw huid. Met het ouder worden neemt de productie van collageen af en neemt het herstellend vermogen van het lichaam af. Maar tot op zekere hoogte kunt u uw lichaam te hulp komen.

Afvallen is vaak lastig. Toch kunt u ondanks alle valkuilen uw gewicht omlaag brengen? Experts geven handige tips bij het bereiken van uw doel.

De Covid19 lockdown zorgt ervoor dat het textieloverschot in Duitsland snel oploopt. Kleding die niet is verkocht, wordt opgeslagen in de mode- en textielpakhuizen. Er is geen ruimte voor de nieuwe collecties. Handelaren lijden hierdoor verlies.

Wanneer u de Loire-vallei bezoekt, is het niet moeilijk te begrijpen waarom de Franse royalty eens besloot hier te gaan winkelen in plaats van in Parijs: het glooiende landschap en de vruchtbare landbouwgrond – ideaal voor het maken van kaas, het kweken van peren en het oogsten van druiven voor Sancerre of Pouilly-Fumé – vormden een perfecte achtergrond voor kastelen, schilderachtige dorpjes en algemeen pastoraal geluk.